Sixpack vrouwen

sixpack vrouwen

Sixpack vrouwen mooi of niet?

Sixpack vrouwen in het kort

Een sixpack krijgen als vrouw kan een stuk lastiger zijn dan voor een man. Niet alleen omdat een man sneller spieren opbouwt, maar ook omdat vrouwen genetisch meer vet opslaan dan mannen. Dit is normaal en gezond. Leuk is het niet altijd als vrouw, dat extra vet rond je buik of op je heupen, maar het is mogelijk om als vrouw een sixpack te trainen! Een sixpack is alleen te zien is als je  vetpercentage laag is. Dit is het meest natuurlijk te bereiken door middel van gezond en juist eten in combinatie met beweging en fitness. De meeste mannen kunnen een strak buikje bij een vrouw meer waarderen en vinden een strakke buik veelal aantrekkelijker bij een vrouw dan een keiharde sixpack.

 

sixpack vrouwen

sixpack vrouwen gezond eten

Vet percentage

Het is geen geheim en niks om je voor te schamen, maar de vrouw heeft standaard een hoger vetpercentage dan de man. Een vrouw heeft meer vetreserves omdat vrouwen (simpel gezegd) zwanger kunnen worden en zwanger zijn en een kind voeden erg veel energie kost. Het vet levert die energie. Zou je als vrouw die reserves niet hebben zou je het lichamelijk niet of moeilijk vol kunnen houden. Je kunt hier niets aan doen. Sixpack bij vrouwen trainen is wel heel goed mogelijk. Iedereen heeft eigenlijk een sixpack, alleen er zit een laagje vet overheen. Dit is “simpel” weg te krijgen door gezond te eten en te sporten en dan kom de sixpack of strakkere buik tevoorschijn.

 

sixpack vrouwen

sixpack vrouwen vetpercentage meten

 

Sixpack vrouwen training of dieet?

Je vraagt je misschien af of je er voor moet trainen of dat je op een strikt dieet moet om een sixpack te krijgen. Als jij er fit uit wilt zien met een sixpack, al helemaal als vrouw, dan is op je eten letten en af en toe buikoefeningen doen thuis een heel goed begin. Veel mensen wordt vertelt om drie keer per dag te eten, maar als je zes keer op een dag kleinere maaltijden eet, blijft je metabolisme heel de dag bezig en verbrandt je ook meer calorieën. Als je drie keer op een dag eet, verbrand je aan het eind van de dag minder en dan heb je ook nog eens heel de dag honger. Om te bewegen, zou je bijvoorbeeld buiten kunnen gaan joggen of sit-ups doen thuis. Het belangrijkste is en blijft toch gezond eten. Je bent wat je eet is niet overdreven. Als je een strakke buik wilt is meer bewegen en beter eten onvermijdelijk. Maar als je eenmaal een sixpack hebt en er ook nog hard voor gewerkt dan kun je trots op jezelf zijn en je zult je beter voelen.

 

sixpack vrouwen

keiharde sixpack

Conclusie

Als je een sixpack of een strakke buik wilt als vrouw, kun je het beste beginnen met sporten en gezonder te eten. Je kunt het beste vaker eten dan drie keer op een dag en als je geen sport doet kun je natuurlijk gewoon thuis sit-ups doen en buiten joggen.  Als je er niet uitkomt dan bieden wij jou graag hulp met het Strakke Buik In 70 Dagen programma op www.strakkebuikin70dagen.nl.

Wat nu?

Wat je nu zou kunnen doen is nagaan wat je zelf al hebt gedaan om een sixpack of strakke buik te krijgen en als je resultaat hebt bereikt dan is dat super. Heb je nog geen succes ervaren en vind je dat je nog steeds een te dikke buik hebt, gebruik dan het programma en transformeer je leven en ontwikkel sixpack buikspieren. Het 70 dagen VOEDING + TRAINING  schema wel werkt! Maak gebruik van de Gratis Start Pakket Training met 6 tips en 6video’s richting het sixpack van je dromen. Ben je een vrouw meldt je dan gratis aan via: STRAKKE BUIK START PAKKET en speciaal voor mannen is er een  SIXPACK MANNEN START PAKKET

banner_onderkantblog_mannenbanner_onderkantblog_vrouwen

Reageer via facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field