Strakke Buik Week 10

Strakke Buik Week 10

Mijn doel was om een strakke buik te krijgen binnen 70 dagen door gebruik te maken van het strakke buik trainen programma. Dit was mijn laatste week, week 10 van het strakke buik in 70 dagen voeding en training. Mijn naam is Caroline Goudriaan en ik ben 1 december 2014 met mijn strakke buik uitdaging begonnen. Hier een verslag van mijn laatste week! Wegens privé omstandigheden ben ik er twee weken tussenuit geweest en niets kunnen doen. Dit is het verslag van mijn laatste week!

Het heeft even geduurd om deze laatste video online te krijgen. Het was de bedoeling om een fotoshoot te maken, maar dat is er helaas niet van gekomen. Ik heb mijn proces beschreven en met vallen en opstaan goede resultaten behaald. Ik heb mijn doel van onder de 70 kilo gehaald!! Totaal 69,4 kilo en strakker in mijn lichaam!!

Ik wens jou ook geweldige resultaten, een strakke buik en nog belangrijker dat je de beste versie van jezelf wordt. Wil je afvallen, stel het dan niet langer uit en vraag het Gratis Start Pakket aan met 6 stappen en video’s.

strakke buik

IK BEN TROTS OP HET BEHAALDE RESULTAAT IN SLECHTS 70 DAGEN

Ik heb zoals je inmiddels weet besloten het 70 dagen programma te volgen en  je deelgenoot te maken van mijn proces, om jouw te inspireren om ook wat te doen aan je lichaam en weer slank strak en fit te worden en een strakke buik te krijgen. Alleen door de juiste training en voeding. De speciale strakke buik training kun je uitstekend vanuit huis volgen. Je kunt de krachttraining oefeningen ook op een sportschool of gym doen als je dat fijn vindt, maar dat is helemaal niet nodig en daarop kun je dan ook kosten besparen.

Het programma heb ik gedaan onder leiding van Johan Lodder van Six Pack In 70 Dagen. Ik doe de versie speciaal voor ons vrouwen om ook sterker, gezonder en fitter te worden. Het gaat erom om de beste versie van jezelf te worden. Een strakke buik volgt vanzelf als je het voeding en training programma volgt.  Dit is mijn verslag van week 10 en ik kan je vertellen dat het niet altijd makkelijk is. Zeker niet als moeder van twee kinderen en een actieve lifestyle. Ik heb mijn ervaringen gedeeld en ik hoop dat je er wat aan hebt gehad. Ik heb het programma door omstandigheden niet geheel gevolgd, maar toch geweldige resultaten behaald, waar ik heel trots op ben

In het programma leert je alles wat je moet weten over de juiste voeding en de beste en krachttraining oefeningen voor vrouw. Als ik het over zou doen, dan zou ik alle informatie heel goed lezen voor de start en d e6 stappen van het start pakket eerst doen en dan iedere dag de oefeningen in de ochtend doen. Met kleine kinderen en een gezin is dat niet eenvoudig, maar dat zou me wel helpen om meer structuur te krijgen en dan zouden mijn resultaten nog beter zijn.

Dit ging over mijn proces om te laten zien hoe het Strakke Buik In 70 Dagen Voeding en Training programma werkt. het heeft voor een beginner zoals ik gewrkt, hoewel ik lang niet alles perfect en goed heb gedaan….

Ook op Facebook kun je meer informatie vinden over het programma en artikelen over gezondheid, afvallen en fitness voor vrouwen

Deze blog gaat over mijn week 10, het programma werkt. Het zal ook voor jou werken om op een geheel natuurlijke manier af te vallen en slank en strak te blijven. Het is wel belangrijk dat je de simpele stappen van het programma volgt en iedere dag de stappen zet die nodig zijn. Het is niet extreem, het is realistisch vol te houden, maar het is niet altijd eenvoudig om die simpele stappen te nemen, daarover heb je meer kunnen lezen in mijn wekelijkse blogs

Wil je zelf ook afvallen en een strakke buik krijgen? Als ik het kan,dan kun jij het ook! Meld je aan op www.strakkebuikin70dagen.nl voor een GRATIS Strakke Buik Start Pakket of start met het gehele programma inclusief het start pakket.

Strakke Buik –  De laatste Maandag

Nou dit waren m’n 2 weken wel. De afgelopen weken was het bij ons thuis één en al ziekenboeg.  Ik was zelf ook niet lekker maar moest wel doorgaan. De energie die ik had was voor mijn gezin en huishouden en niet voor het trainen en voeding. In mijn hoofd hield ik rekening met mijn eetgedrag, maar naarmate de dagen vorderde kon ik ook dat vaak niet opbrengen.

Pfff gisteren besloot ik de weegschaal weer te pakken. Angstig moment, maar gelukkig ik stond nog net onder de 70. En ik was ook overal wel een centimeter kwijt, maar nee nog niet waar ik wilde eindigen. Deze week dus even volle vaart vooruit al vraagt dit nogal wat… Ik hoop 68.5 te wegen zondag en mijn taille op 76 te eindigen, dat zou 10cm betekenen…wow!

Zo ging ik vandaag bij een collega eten. Ik heb opgelet wat ik at maar kon niet op alles nee zeggen, want dat vond ik ook vervelend voor haar. Zij had ook haar best gedaan.

Op mijn werk weer mijn meegebrachte lunch gegeten…

Strakke Buik  – Cardio – Dag 65

Vandaag stond ik even op de bus te wachten en het was behoorlijk koud. Toen ben ik kuitoefeningen gaan doen. Ik stond alleen en kreeg het er gelijk wat warmer van. Ach ja zo kan het ook.

In de middag mijn cardio gedaan. Fijn om weer te sporten…

Strakke Buik  – In de ochtend de rug en borst oefeningen gedaan

Vandaag vrij dus in de ochtend mijn oefeningen gedaan. In de middag met de kids op pad en in de avond uit eten met mijn werk. Altijd lastig om dan erg op te letten, want iedereen wilt toch dat je gaat eten. Geen koffie en toetje na, maar 2 x muntthee en in de auto weer een flesje water…

Mijn laatste cardio dag in het progamma

Op mijn werk gaat het altijd lekker. Ik neem mee wat ik heb klaargemaakt en probeer regelmatig even wat te drinken…

Vanavond mijn cardio gedaan… Wel gek dat het straks weer klaar is. Ik merk wel dat ik vocht vasthoud.

Strakke Buik laatste vrijdag

Vanmorgen even naar het ziekenhuis. Daarna even met mama aan de koffie met gebak. Ik had dit moment samen met mijn moeder even nodig…en dat lekkers als beloning.. 🙂

Daarna gewoon weer in het gareel! Oefeningen gedaan. Ik word wel iets minder streng merk ik, misschien omdat het einde in zicht is…

Wil je een aantal van de oefeningen zien en proces volgen van Johan in 2015 kijk dan op Fit Of Vet Uitdaging Johan 2015

Zaterdag -dag 69 -ik krijg mijn riem op 2de gaatje dicht. Wow!

Helaas vandaag door omstandigheden niet aan mijn 300 punten uitdaging gekomen. Raar want het einde is morgen en toch voelt het nog niet het einde.

Ik ben naar mijn gevoel al super tevreden maar ga straks nog even door na een korte break. Ik hou jullie dan ook op de hoogte. Ik vond het combineren van elke dag trainen hoognodig voor de 70 dagen, maar was wel moeilijk om in het jonge gezin toe te passen. Nu wil ik daar 3 dagen van maken waarin ik een goede training volg en me lekker blijf voelen.

Krijg zelfs mijn riem op het 2de nieuwe gaatje dicht wow … Ik ben trots op mezelf!

Klaar dag 70 ! Strakke Buik Trainen Lekkere Maaltijd met gebakje 🙂

Dit is het moment de laatste dag 🙂 …klaar!  Ik heb me gewogen en gemeten. Ik ben nu 69.4 kilo. Taille 76 cm, heup 99 cm, bovenbeen 56 en vet % van 21.8

Nu heerlijk aan mijn ontbijt en genieten van de dag als zijnde mijn beste versie voor nu.

strakke buik

strakke buik week 10

Ik ben trots en blij. Ik heb zware momenten gehad en makkelijke. Maar fijn om mezelf het waard te maken om beter voor mezelf te gaan zorgen. Volhouden is natuurlijk ook een plan.

Ik neem even een break en probeer ondertussen een ritme voor mezelf te houden waarin ik 3 keer per week ga trainen.  Allemaal doe het en houd vol. Je kan het! Tot gauw…

Wil jij ook de beste versie van jezelf worden net als Caroline en hierbij persoonlijke ondersteuning? Meld je dan aan voor het programma en test het uit! Er is een niet goed geld terug garantie en je kunt gebruik van de gratis persoonlijke coaching sessie.

2014-12-18_1323

Reageer via facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field