Strakke Buik Trainen Programma Week 9

strakke buik trainen

Strakke Buik Trainen Programma Week 9

Mijn doel was om een strakke buik te krijgen binnen 70 dagen door gebruik te maken van het strakke buik trainen programma. Dit is mijn week 9 van het strakke buik in 70 dagen voeidng en training. Mijn naam is Caroline Goudriaan en ik ben 1 december 2014 met mijn strakke buik uitdaging begonnen

 

strakke buik week 9

strakke buik week 9

Ik heb besloten het 70 dagen programma te volgen en  je deelgenoot te maken van mijn proces, om jouw te inspireren om ook wat te doen aan je lichaam en weer slank strak en fit te worden en een strakke buik te krijgen door de juiste training en voeding. De speciale strakke buik training kun je uitstekend vanuit huis volgen. Je kunt de krachttraining oefeningen ook op een sportschool of gym doen als je dat fijn vindt, maar dat is helemaal niet nodig en daarop kun je dan ook besparen.

Het programma dat ik nu volg doe ik onder leiding van Johan Lodder van Six Pack In 70 Dagen. Ik doe de versie speciaal voor ons vrouwen om ook sterker, gezonder en fitter te worden. Het gaat erom om de beste versie van jezelf te worden. Een strakke buik volgt vanzelf als je het voeding en training programma volgt.  Ik ben nu in week 9 en ik kan je vertellen dat het niet altijd makkelijk is. Zeker niet als moeder van twee kinderen en een actieve lifestyle. Ik deel hier mijn ervaringen. In het programma leert je alles wat je moet weten over de juiste voeding en de beste en fundamentele krachttraining voor vrouwen oefeningen.

Dit gaat over mijn proces om te laten zien hoe het Strakke Buik In 70 Dagen Voeding en Training programma werkt voor een beginner zoals ik, met alle uitdagingen die daarbij horen.
Ook op Facebook kun je meer informatie vinden

Inmiddels ben ik in week 9 en ik weet nu zeker dat het programma werkt. Het zal ook voor jou werken om op een geheel natuurlijke manier af te vallen en slank en strak te blijven. Het is wel belangrijk dat je de simpele stappen van het programma volgt en iedere dag de stappen zet die nodig zijn. Het is niet extreem, het is realistisch vol te houden, maar het is niet altijd eenvoudig om die eenvoudige stappen te nemen, daarover kun je meer lezen in mijn wekelijkse blogs

Wil je zelf ook afvallen en een strakke buik krijgen? Als ik het kan,dan kun jij het ook! Binnenkort volgt het verslag van mijn laatste week. Meld je aan op www.strakkebuikin70dagen.nl voor een GRATIS Strakke Buik Start Pakket of start met het gehele programma inclusief het start pakket.

Strakke Buik Trainen –  Maandag

Oké weer met frisse moed aan de slag. Ik ga mezelf vaker wegen deze week. Ik wil weten wanneer ik nog harder aan dit plan moet trekken. Goede dag gehad…

Strakke Buik Training niet vergeten genoeg water te drinken – Dag 58

Vandaag aan het werk…probeerde goed water te drinken. Meestal vergeet ik dat tijdens mijn werk. Werkte wel fijner en bleef ik me fit voelen. Bij thuiskomst gezonde avondmaal te eten.  Ik was kapot, maar zette toch een pittige tai bo les aan. Helaas is mijn step kapot gegaan en ben even niet in de mogelijkheid om iets anders aan te schaffen. Ik heb wel flink last van mijn knie en dat voelt niet fijn. Daarna voldaan gevoel en naar bed…

Strakke Buik sinds 6 jaar weer onder de 70 kilo! – Dag 59

Vanmorgen even weer de weegschaal gecheckt. Op de ene weegschaal zonder vetmeting stond ik 69.9 wow volgens mij al 6 jaar niet meer gezien…

Toch ging het vandaag mis. Ik had de nacht bijna niet geslapen, vanwege ons kindje. Daardoor was ik kapot. Ook behoorlijk wat spierpijn en mijn knie die niet meewerkte. In de ochtend boodschappen gedaan en vers brood gehaald voor het gezin. Op school geholpen met een project voor kleuters en als dank kreeg ik van een lief ukkie een koekje. Ik kon deze niet weigeren, maar daardoor was wel mijn suiker behoefte aangewakkerd.Toen ik thuiskwam en voor alle kinderen lunch aan het bereiden was nam ik iets teveel brood! En beleg…wat was dat lekker…
Spijt…maar ik had het al gedaan.

Note Johan:
Het is belangrijk om te genieten van wat je eet en na de 70 dagen kun je zelf bepalen wat je eet en dan kun je best eens wat meer eten. Gebeurt het een keer dat je “zondigt”, accepteer het en ga daarna gewoon door met je gezonde gewoonten die je leert in het programma. Het is ook belangrijk wat jouw persoonlijke doel is wat betreft je gezondheid en hoeveel je wilt afvallen. In het programma vind je verschillende voedingsprofielen en afhankelijk van je doelgewicht kun je soms meer eten. Heldere uitleg hierover vind je in het programma en het is nooit de bedoeling dat je jezelf uithongert. Het gaat erom dat je fit, strak, sterk en energiek word en niet slap en zwak 🙂

Verder was het een drukke dag. Tegen de avond was het voor mij al gedaan en na het eten heb ik een stuk chocolade gegeten. Ja en nu maar op naar morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen.
Nee ik vind voor een vrouw in een jong gezin is het soms een harde strijd… Ik ga zeker door. Denk niet dat ik mijn top resultaat haal einde 70n dagen, maar ben dan heel goed op weg en ga daar zeker mee door. Ik ga waarschijnlijk elke dinsdag zwemmen met mijn zus en zo nog een aantal plannen. In ieder geval regelmatig wegen en meten want met mijn kop in het zand steken kwam ik niet ver. Ik ben wel tevreden so far, maar hoop er echt nog wat af te krijgen. Hou jullie op de hoogte…

Cardio Strakke Buik Trainen – Donderdag

Vandaag een goede dag gehad en lekker weer een tai bo work out gedaan…

Note:
In het programma doe je op donderdag een cardio workout en je kunt natuurlijk zelf een extra workout doen, zoals tai bo of wat je zelf ook fijn vind

Strakke Buik Training vandaag lekker in mijn vel en blij met 4 kilo minder

Vandaag een lange werkdag. Me heel goed weten te houden. Op mijn werk ligt er namelijk altijd van alles aan fout eten…Ik heb vandaag ook even mijn oude vak uitgeoefend en gedanst op het toneel. Ik voelde me goed en lekker in mijn vel! Was al zo gelukkig met die 4 kilo minder…

Wil je een aantal van de oefeningen zien en proces volgen van Johan in 2015 kijk dan op Fit Of Vet Uitdaging Johan 2015

Strakke Buik Trainen Zaterdag Fitness test ging makkelijker

Oké vanmorgen met spanning op de weegschaal. Ik moet zondag zo vroeg starten met werken dat het foto en wegen niet echt gaat lukken. Gelukkig ik woog 69.9 kilo …zo blij. 🙂 🙂 🙂

Vandaag ook mijn 300 punten uitdaging fitness test gedaan. Deze was hetzelfde als vorige week maar had wel het idee dat het me iets makkelijker af ging, dus volgende week wel verbetering?

Heb jij de 300 uitdaging al gedaan? Dit is een onderdeel en één van de 6 stappen van het GRATIS strakke buik startpakket. Je kunt je gratis aanmelden en dan ontvang je alle informatie.
Via deze link kun je die gratis aanvragen

strakke buik trainen

strakke buik trainen resultaten week 9

Strakke Buik Trainen Lekkere Maaltijd met gebakje 🙂

Vandaag weer een werkdag en als heerlijke zondig maaltijd een gebakje 🙂 heerlijk!!! Ik zal er een foto van bijsturen daar gaat iedereen van watertanden 🙂
Verder me wel goed gehouden alleen te weinig avond gegeten, dus ’s avonds nog een paar koekjes gegeten…balen maar goed morgen weer…
De laatste week ik kan het bijna niet geloven.

Wil jij ook een strakkere buik? Meld je dan aan voor het programma en test het uit! Er is een niet goed geld terug garantie en maak gebruik van de persoonlijke coaching sessie.

2014-12-18_1323

Reageer via facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field