Krachttraining voor vrouwen week 7

Krachttraining voor vrouwen mijn week 7 van totaal 10

Ik wil echt een strakke buik krijgen. Dit is week 7 van het krachttraining voor vrouwen training en voeding Programma In 70 Dagen.
Mijn naam is Caroline Goudriaan.

2015-01-04_1303

Ik heb besloten het 70 dagen programma te volgen en  je deelgenoot te maken van mijn proces, om jouw te inspireren om ook wat te doen aan je lichaam en weer slank strak en fit te worden en een strakke buik te krijgen. De speciale krachttraining voor vrouwen oefeningen vanuit thuis doen voelt voor mij prettig. Je kunt de krachttraining oefeningen ook op een sportschool of gym doen als je dat fijn vindt.

Het programma dat ik nu volg doe ik onder leiding van Johan van Six Pack In 70 Dagen. Er is nu een versie speciaal voor jou als vrouw om ook sterker, gezonder en fitter te worden met een strakke buik door een compleet voeding en training programma. Je leert alles over de juiste voeding en de beste en fundamentele krachttraining voor vrouwen oefeningen.

Ik ben begonnen op 1 december 2014.  Ik deel hier mijn ervaringen met het programma, maar ook op Facebook

Dit gaat over mijn proces om te laten zien hoe het Strakke Buik Voeding en Training programma werkt voor een beginner zoals ik, met alle uitdagingen die daarbij horen.

Inmiddels ben ik in week 8 en ik weet dat het programma werkt. Het zal ook voor jou werken om op een geheel natuurlijke manier af te vallen en slank en strak te blijven.

Wil jezelf ook afvallen en een strakke buik krijgen? Als ik het kan, zonder enige ervaring, dan kun jij het ook!  Meld je aan op www.strakkebuikin70dagen.nl voor een GRATIS Strakke Buik Start Pakket of het gehele programma inclusief Start Pakket.

Krachttraining voor vrouwen – dag 43

Vandaag weer met goede moed voorbereid naar mijn werk gegaan. In de avond had mijn moeder nasi gemaakt. Ik weet dat zij hier allemaal verse groenten voor gebruikt en kip…Ik heb de nasi afgewogen 200 gr. jammer hoor dat is wel snel op  In de avond mijn oefeningen gedaan en een (extra ) set cardio  voor het Bonus Programma op de step.

Note: je kunt gebruik maken van het Bonus Programma door extra trainingen of sport te doen, dit is optioneel.

Zie hier mijn korte video van dag 43

Krachttraining voor vrouwen 44 cardio

Vandaag in de middag mijn cardio gedaan en net nog even wat langer.
In de ochtend was ik bij de fysio ivm knie blessure. Ik moet mijn binnenbeenspieren gaan trainen. Waarschijnlijk gaat dan de pijn weg en kan ik mijn knie weer optimaal gebruiken.
In de avond heerlijk zalm gemaakt met een spinaziesalade…de overgebleven salade bewaard voor morgen…

strakke buik voeding

Mijn eten in de avond

 

Zonnebank Krachttraining voor vrouwen rug en borst dag

Vandaag lekker weer even een zonnebankje gepakt. De 2de keer tijdens dit programma en het is wel lekker. Even een cadeautje voor jezelf In de middag geluncht met de overgebleven salade en wat volkoren ravioli erdoor…

strakke buik lunch

Mijn strakke buik lunch van vandaag

In de avond gegrilde hamburger gegeten met snijbonen. En daarna mijn krachttraining voor vrouwen oefeningen gedaan.
Gelukkig is mijn menstruatie gestart dus zal ik na vanavond ook wel iets minder trek krijgen in zoetigheid. Die hormonen zijn niet altijd bevorderlijk…

Cardio training dag 46

Jaja weer een werkdag…Ik sta bijtijds op zodat ik ook even rustig en bewust kan ontbijten.
Ik heb vaak ook echt trek…goede start! Mijn moeder maakte spruitjes vanavond heerlijk
In de avond mijn cardio gedaan.

Krachttraining voor vrouwen biceps, triceps en schouder op dag 47

Vandaag heb ik eerst mijn huishoudelijke taken afgerond. Ook dit gaat gewoon door. Toen ben ik in de avond de krachttraining oefeningen gaan doen voor de biceps, triceps en schouder.
Met weer wat zwaardere gewichten. Mijn vriend was ook aan het trainen dus we waren echt lekker sportief in de woonkamer. Ik voel dat mijn lichaam wel getransformeerd is, maar wil nog niet te hard juichen, dan doe ik op dag 70.

Wil je een aantal van de oefeningen zien en proces volgen van Johan kijk dan op Fit Of Vet Uitdaging 2015

Krachttraining voor vrouwen dag 48 Uitleg Eboeken en bijhouden van dagboek

Vanmorgen schoot het ineens in mijn rug. Misschien toch iets te zwaar getraind gisteren. Doordat ik in de vrieskou langs de zijlijn heb gestaan met die pijn kreeg ik ook nog last van mijn buik.
Ik ben die middag even op de bank gaan zitten met een pijnstiller en een warmte kussentje. Zo tegen de avond trok het meeste weg.  Ik heb de 300 punten uitdaging overgeslagen… Volgende week ga ik er weer tegenaan

Heb jij de 300 uitdaging al gedaan? Dit is een onderdeel en één van de 6 stappen van het GRATIS strakke buik startpakket. Je kunt je gratis aanmelden en dan ontvang je alle informatie.
Deze link moet je hebben

Krachttraining voor vrouwen resultaten opmeten en rustdag

Oké de dag van de waarheid. Ik ben altijd nerveus…ik heb weer mijn best gedaan deze week en hoop zo op zichtbaar resultaat. Eerst maar meten…Oké bij mijn taille 2 cm kwijt en mijn heup weer 1 cm en mijn linkerbeen ook 1 cm? Nu de weegschaal… Gelukkig ik ben gezakt in gewicht naar 70.3…Bijna onder de 70. Dit wil ik volgende week zondag echt zien, dus knallen deze week…
Verder was het mijn rustdag… Betreft eten heb ik me netjes gehouden. Gisteren had ik al gezondigd… Op naar een nieuwe week 

Note:
Wil jij ook 2 cm van je taille kwijtraken in één week? Meld je dan aan voor het programma!

2014-12-18_1323

Reageer via facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field